Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I p4 Radio Dalarna under förmiddagen


Centralen - för en gladare vardag

Centralen är ett förmiddagsprogram
i vår radio Dalarna

under förmiddagen pratades det om
vårkänslor och orden bara kom till mig
och blev till en text

jag tvekade ett tag
denna måndag 22 mars 2010
om hur jag skulle göra

skicka

skicka inte

törs jag

eller inte

efter att ha funderat till och från så

bestämde jag mig för att sända min text om

VÅRKÄNSLOR till

centralen för en gladare vardag

och plötsligt så lästes min text opp

100322




Fri vers av sajo
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo