Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland funderar jag om jag skulle kunna utbilda mig till fotvårdsspecialist men mina reumatiska fingrar säger stopp, idag fick jag fotvård


Trötta fötter

Trötta fötter -
behöver vård

Trötta fötter -
njuter av behandling
hos en fotvårdspecialist

Trötta fötter -
får ett fotbad och blir
så skönt mjuka efteråt

Trötta fötter -
ler så härligt mot mig
efter fotvården

Trötta fötter -
ska man sköta om

Trötta fötter -
får jag hoppas orkar
fram till nästa gång
de behandlas i juni

Trötta fötter -
får njuta av vår och
sommar och då få ny
energi

100322




Fri vers av sajo
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 17:25



Bookmark and Share


  Annmargreta
Härligt härligt längtar till min behandling!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo