Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Titel inspirerad från Romeo och Julia. Läs! Helst på engelska... Ljuv, ljuv smärta...




What Is a Name?

 

What is a name?

Is it the memory of you

sitting by the window

the sun stroking your skin

The evening breeze

playing

with your hair

 

Is it your smile

your touch

your kiss

The memories of you

reaching for me

wanting me

needing me

having me

 

or

 

Is it a knife

cutting

hurting

tearing apart every ounce

of trust

and dignity

Digging deep holes

inside my chest

 

To me

a name is

nothing

once it is deleted

from my heart

 

Your name will never be nothing

 

And you know

I'm glad

 

 

 

 

 




Fri vers av Fallgirl
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-23 09:50



Bookmark and Share


    iskalll
Gud vad bra !
var det den du prata om i klassen ?
/ ida
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Fallgirl
Fallgirl