Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring spring spring

Sträckt många tusen mil
från höger till vänsterfil
svalt varje andetag
för att undvika livet
bränt hundra broar,
har dödat skogar
för att aldrig vända om
för att frysa i eld
och begravas i guld


Krossat flera solar
och bosatt mig på månar
i en rymd av laser
för att aldrig få höra
och vakum dränker stjärnor
och änglar i farhågor
för att slippa skina i ljuset,
drunknar i det mörka
här i något stort
lång från något tryggt




Fri vers av Uppfångad
Läst 854 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2010-03-23 19:01



Bookmark and Share


  Nannus
lika vacker och bra den här, ger du ut en bok kommer jag lätt köpa den :D
2011-09-17

  Paradox
Så vackert. Ryser nästan. Bravo!
2011-05-03

    Mymlan.
Så härligt många ord! Bra skrivet!
2011-01-23

  Katten
Fy f*n så bra! Tack igen.
2010-04-19

  stenen/ Yv Ericsson
hallå? suverän livsdikt. vart är du?
2010-04-07

    Rebecca <3
Fin text, stark. bra:)
2010-03-23

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=6Nt4IBGu8G0

Starkt språk.

2010-03-23

  mylullaby
Du skriver så fantastiskt, jag älskar att läsa dina texter.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Uppfångad
Uppfångad