Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Our glassy essence

I smile in this presence

our glassy essence

This transparent

allowing silent stillness

loving ease

boundless free

like an infinite vase 

wherein everything

blooms and fades away

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 21:26



Bookmark and Share


  oMareld
beautiful wonderful
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP