Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jer. 8:8 "Hur kan ni då säga: Vi är visa och har Herrens lag ibland oss? Det är inte så, de skriftlärdas lögnpenna har förvandlat den i lögn"


Kyrkorna i Sverige har svikit vårt folk!

Genom att undanhålla

dem sanningar som

JESUS dött för!


Gett Sitt liv för

att rädda

dem!


och de får inget veta, på grund av

kyrkornas svek: Ordets förvaltares svek.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-03-24 05:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld