Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hartass eller Lejonklo?

JESUS, Bibelns JESUS, visade

lejonklon mot synden!


Varför?


Därför att Han älskar syndaren

och vill rädda honom från

syndens och dödens

krafter


Kyrkorna i Sverige, i allmänhet

och i bästa fall, visar en

ytterst försiktig

hartass

mot synden


Varför?

De kanske inte älskar syndaren

tillräckligt?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-03-24 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld