Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Se jag står bakom dörren och klappar, om någon öppnar skall jag gå in och hålla måltid med honom, och han med mig.."


Den som vill ha del i Jesu läkedom

måste bjuda

in Honom

först.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger
Publicerad 2010-03-24 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld