Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*

dom tror inte på dej
det finns det inte plats för
där skall ju din gravsten stå
och du har redan skrivit på alla papper
och bärt ut alla soppor

du är en okänd avsändare
det kommer du alltid att vara

jag vet
det finns för få pyromaner




Övriga genrer av Hakeldama
Läst 155 gånger
Publicerad 2010-03-24 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hakeldama
Hakeldama