Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eld

på Horeb brann en buske

han tände sin cigarett

tog tre djupa

och gick




Övriga genrer av Hakeldama
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hakeldama
Hakeldama