Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarhet i kärlek

Känn kroppen inifrån

Låt tankarna fara 

Tillåt dig bara vara

Känn världen omkring

Känn utan tankar och ord

Låt gränsen mellan inre och yttre tona bort

Smält in i stilla härvaro

i det som är

Bottna i din egen tysta auktoritet

Älska världen med öppna sinnen

utan slöjan av fördunklande minnen

Klarhet i kärlek inser helhet

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-24 22:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra talat, diktat!
2010-03-24

  walborg
Tack för Ditt klara budskap i denna raka rena text!
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP