Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom vid frukosten


25/3-10

vårfrudagen

hjärta på rostfralla

tro, hopp och kärlek




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 08:18



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka fina tankar du skriver..mjuka ord..ja utom rostfralla då..men det är mumsigt allefall..underbart!!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

sajo