Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötesplatsen

där Gud stämt möte

med Sin avbild

Människan:


Golgata, vid Jesu kors

där Han dog för

alla.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-03-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld