Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tidlösa varat

Lämna tankarnas rike

och

träd in i kärlekens

Vi kan endast tänka om sekunder, minuter och timmar

men

aldrig verkligen uppleva dem

eftersom närvaron endast finns i det eviga tidlösa varat




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP