Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fall inte i penséer nu igen brukade min mor säga när jag föll i tankar i min barndom och knappt var kontaktbar.


Jag faller i penséer

Jag ser på ditt söta ansikte
lutar mig fram
och hör dig viska:

Du har varit trofast
här får du din belöning
jag blommar bara för dig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 778 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-26 09:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så skönt.
2010-04-05

    ej medlem längre
Dikten är härlig, men mest tycker jag faktiskt om uttrycket
"Att falla i penséer"!! Underbart uttryck!
2010-03-26

  anits VIP
En underbar text, snart får i njuta
av dessa underbara blommor
2010-03-26

  Monika A Mirsch VIP
vackert doftrikt fall!

... fallet med alla sina bottnar ....
2010-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Dennis Moores fall blev lupiner...
2010-03-26

    ej medlem längre
Ah! Det här var en vacker text! Tack!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP