Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblande tankar

Tankar bubblar upp

likt bubblor i kolsyrat vatten

plötsligt där och sedan borta

tankars livstid är så korta

vad är det som är stilla

alltid här, fräscht men ändå samma

som när man var liten hos sin mamma




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 13:26



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Stirrar på frågan som kommer upp när man skriver en kommentar: "Så, hur är texten, är den värd att läsa?"
Jag svarar:
Ja, det är den.
För din text är fin. Den sitter.
Men klarar inte dina första två rader - gemensamt.
Och tror (bara tror) att din andrarad hade blivit bättre av att låta:
"likt de i kolsyrat vatten".
Dina rader är inte bara värda att läsa, de är värda att tänka på.
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP