Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på dessa ord för en stund sedan


Haiku 26/3- 10

växthusbesök stopp vid

höstglöd väntar gul våreld

framåt grön sommar

100326




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 123 gånger
Publicerad 2010-03-26 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo