Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanklös lycka

Tänk att se världen utan tankars krycka

sluta att ständigt värdera och tycka

upphöra att mentalt allt i delar stycka

i största frihet låta världen ett klart sinne smycka

Vilken tanklös lycka




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-26 22:05



Bookmark and Share


  coleve
oh vad fint skrivet!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP