Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är snällt

är inte alltid

sant


om JESUS står det

att Han "var full

av nåd och

sanning"


nåden står i förhållande

till sanningen om oss: hur

det verkligen förhåller sig med

oss; det är i den sanningens ljus,

som Jesu nåd behövs och finns, utan

den sanningen, behövs ingen nåd heller:


först sanningens dom över oss och våra liv

sedan nåden i Kristus JESUS, som tagit alla våra

brister!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger
Publicerad 2010-03-27 05:05



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Snarare vargtänder, från fårätaren..
2010-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Det sentimentala, sötsliskiga tjatet om "kärlek" och "ödmjukhet" som man hör från vissa håll är ofta ingenting annat än kvinnohår som döljer lejontänder.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld