Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Talet om korset är visserligen en dårskap för dem som går förlorade, men för oss som blir frälsta är det en Guds kraft"


Korsets kraft

Det är mer kraft i

Jesu död på

Golgata

kors


än i alla

våra synder

och sjukdomar


därför besegrade

JESUS dem på korset.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-27 06:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det är mer smörjelse i Nivea än det var i Nicaea.

Evangelium är Guds kraft till frälsning för var och en som tror.
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld