Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken övervinner döden

Jag saknar din kropps värme
som skänkte mig trygghet
Jag saknar dina hjärtslag
som var som rytmisk musik
Dina hav till ögon
Dina svarta lockar
som flödade ut
över kudden
Är du på ett bättre ställe nu?
Kommer jag att förenas med dig?
Du var så stark,full av liv
Hur skulle det kunna utplånas?
Bara släckas som ett ljus i vind

Kärleken övervinner döden
Ingen kan ta ifrån mig
mina drömmar,mitt hopp




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-27 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
läser sorg, längtan, kärlek, hopp
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta