Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som inte är beredd att dö

för medmänniskans skull

är inte Guds kärlek:


Paulus vittnar: "Kristi kärlek

tvingar oss." Det var Guds

kärlek i honom, till alla

människor som

drev honom

att ge

sitt

liv



för människors frälsning


och det kostade

honom också

livet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-03-27 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld