Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korset talar om Guds dom över synden

och någon som

tog den:


Gud själv

i Sonens gestalt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2010-03-27 09:58



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Vem ropar I Dig? Läs Mark. 5:1-13. Mvh S-E
2010-03-27

  Nina Ahlzén
Herre Jävlar!!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld