Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All Guds goda vilja och avsikt med Människan

om välsignelse, frälsning

och läkedom, inryms

i korset: i Jesu

kors:


en pärla, en skatt,

som är Himmelriket på jorden!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 137 gånger
Publicerad 2010-03-27 10:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt sammanfattas där liksom i Guds nytestamentliga namn, namnet Jesus, som betyder "Herren frälser".
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld