Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckningar från kanten; inspirationen hämtad längs traden, hallandsåstrakterna, nedklottrad under en 45:a i örkelljunga, ett antal veckor sedan.




harens sadel, smaka; blod och mossa

 

 

 

 

 

spänstigt rött,
språnget, videungt, i en snäv båge

 

stenens rullås, kull - en tass tafatt
sax och vassa klipp, ungekar krasar sina fjolårslöv

 

bulta - för vinddrevets driva, åkerkantens gråhår, och
nosens metronom mellan morrhåren, tallkronan en akvamarin, murrar i morgonens vardagsvoall

 

vått kammat gräs, randgråtet -
till långa slokande tovor

 

förnans varma dunkel ruvar fästingarna ännu,
till sommaren - är de svullna mullbär i överlevarnas fällar




Fri vers av wayward - taiga
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-27 12:07



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Åhhhh!! .. Vad jag diggar dig min sköna...
2010-03-28

    ej medlem längre
Din blick och formuleringskonst gav mig en fin upplevelse!
2010-03-27

  Nina V A
du är unik på varmt, närande och mångfärgat vis
långt bortom ytligheternas halsbränna och du levandegör -
ja, faktiskt befriar
med ditt språk

jag vill sno in min varelse och binda runt runt
landskap är vackra och din lins zoomar mig långt djupare ned
höjer medvetandegraden intill det "lilla"

"förnans varma dunkel ruvar fästingarna ännu,
till sommaren - är de svullna mullbär i överlevarnas fällar"

jag ler och lever!
2010-03-27
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga