Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Everything is on TV

Spelar det någon roll? Köttet, blodet. Kan det flyta fritt? Obundet tvångmässigt. Skrapar man lite under ytan så kommer ytan. Trassligt trasslar det in sig i dig. Med storartade gester. Ger du ditt liv. Kramar sönder det. Tills du inte finns längre.

Men spelar det någon roll? Var det min fråga? Det var min fråga. Du köper det inte. Vägrar köpa det. Kan inte köpa det. För det måste spela roll. Att spela roll.

Stackars sate. Det är vi allihopa. Bleka och jäkliga. År ut år ut.




Fri vers av bibilouie
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-27 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bibilouie
bibilouie