Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om JESUS: "Du älskar rättfärdighet och hatar orättfärdighet; därför har Gud, din Gud, smort dig med glädjens olja mer än dina medbröder" Ps. 4:8 "Du ger mig glädje i hjärtat, större än andras, när de får säd och vin i myckenhet"


Glädjen i Gud

finns bara

hos Gud


bara

de som

upplevt den

vet vad den är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-29 07:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
Den måste upplevas.
Det är ungefär som om man varit i ett land. Visst kan man skriva en reseskildring eller muntligen försöka framhålla och poängtera landets alla fördelar, men till syvende och sist måste man själv ha varit där för att till fullo kunna tillgodogöra sig helheten.
Samma sak gäller ju skivor, filmer och böcker (det är därför jag försöker att låta bli att fästa så stort avseende vid recensioner).
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld