Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk. 22:28-29 "Ni är de som har blivit kvar hos mig i mina prövningar; och som min Fader har överlåtit konungslig makt åt mig, så överlåter jag likadan makt åt er"


I vårens tid

Men var din vinter kall och stum

skall våren kännas ljuv:

när du blir fylld i varje rum

av Anden ifrån Gud!


När våren blommar, rik och skön

då ser du vinterns lön:

det var i nöd och trångmål

vägen gick


till utsiktsklippans krön!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-28 05:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv blir jag bara uppfylld av mig själv istället.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld