Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är sanningens bästa vän

skrev

L.P




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-03-28 09:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Papillon, vem han var ät inte lika intressant som det han sa: håller det, eller kan det motsägas, av Dig t.ex.?

Larz, tiden utvisade vad som blev av KD, alltså är tiden bästa berättaren om visionens hållbarhet, som alltid...? Men han startade en del andra företag också.
2010-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Och startade sedan det som i dag är KD...
Ja, Gud hjälpe oss.
2010-03-28

    papillon
Vad är detta? Ett esoteriskt budskap till folk som var med på det glada 50-talet?
Det är få utanför den krympande pingströrelsens pensionärsled som har en aning om vem Lewi Pethrus var......
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld