Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeväckande

Tanke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanke

 

Vi hoppar oftast från tanke till tanke

men missar stillheten och rymden vari

de föds och dör

Fri är den som tystnadens stilla sång hör




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-28 20:53



Bookmark and Share


  kråkan VIP
så e de..:)
2010-03-28

    ej medlem längre
Snyggt!
2010-03-28

  Myself
helt rätt,jag kommer ofta på mig själv med att tanke-jumpa,bra skrivet.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP