Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag vill att där jag är skall ochså ni vara" Bibeln: "när han kommer för att hämta dem som älskat hans tillkommelse"


Tiden krymper alltid

som snön smälter

i solen


och plötsligt uppenbaras

evighetens hem -och

sommarland!


för dem som älskar

JESUS, kungen

i det landet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger
Publicerad 2010-03-29 09:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då slipper man alla gliringar och glåpord från bittra gamla sladdertackor.
2010-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld