Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Idag hände något
inom mig
en känsla av ro
av befrielse

Kanske för
att jag äntligen
kan försonas
med det som hänt
mellan oss

Inget hat pulserar
längre genom
mina ådror
i en obarmhärtlig
framfart
Nej,jag har tröttnat
på hatet
och dess destruktiva
kraft...

Nu ska jag börja leva igen
Hitta en mening
Ett försiktigt leende
Världen har en plats
även för en ärrad-som jag




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-29 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta