Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fria ordet

är inte fritt

eller åtminstone

inte ditt! tyckte tyckare


bland oss som skriver, här på poeter.se.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-03-30 10:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har faktiskt bränt böcker.
Det är jag stolt över.
Det blir fler bål.
Jag gör väl som jag vill med det som är mitt.
2010-03-30

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Ni huggormsyngel, hur skall ni kunna tala något gott, då ni själva är onda? Vad hjärtat är full av, det talar ju munnen. En god människa bär ur sitt goda förråd fram, vad gott är, och en ond människa bär ur sitt förråd fram, vad ont är.

Men jag säger er, att för var fåfängligt ord som människorna tala, skall de göra räkenskap för på domens dag"
2010-03-30

    papillon
Hehe - dags för gråtvalsen igen. Med tanke på att detta är den fyrahundranittionde texten som du lagt ut under innevarande år - det hinner nog bli femhundra innan mars månad är slut - tycker jag inte att det verkar som om någon hindrar dig från att publicera.
Efter mitt sätt att se missbrukar du denna sajt genom att göra den till en propagandatribun, där du fritt kan sprida din förryckta religiösa tro, hota de som inte tror som du med evig förbannelse och låta din avsmak över människor med andra sexuella preferenser än du själv flöda som giftigt dräggel ur ormens gap.
Ditt innerliga gudliga chattande med bokbrännaren från Gävle inger inte precis något förtroende för ditt värnande om det fria ordet -"säg mig med vem du umgås och jag skall säga dig vem du är"

Se upp för häxorna i påsk - "they are coming to take you away,haha"
2010-03-30

    ej medlem längre
Vem är det som ifrågasätter det fria ordet? Mig veterligen så är det ju bara en person här på sidan som talat om bokbål o.dyl. , men han tillhör ju å andra sidan profeterna och de skriftlärda, så honom kanske man inte ska antasta...? Eller är det så att sanningen inte är tillräckligt stark för att tala för sig själv?
2010-03-30

    Sven-Erik Sköld
Ville bara påvisa, att "bettet" mot Kristendomens innersta väsen och kärna - Jesu död på Golgata kors för alla Människor - är så skarpt, att man t.o.m. - i stridens hetta - börjar bekämpa det fria ordet.

D.v.s. ifrågasätter rätten att skriva om sådana ämnen, och om konsekvenserna av sådan tro. T.o.m. med antydan om polisanmälan..
2010-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Ignorera alla dessa fånar.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld