Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi simmar i ett mirakel

Som en törstig fisk

simmar människan i ett mirakel

ratar det omedelbara ordinära

blundar för det som alltid är nära

skriker efter drömmars vatten

Den som vaknar från denna dröm i natten

kan sig otörstig dricka från det renaste av alla vatten




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-30 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP