Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig…

Vandrar en väg
Aldrig ensam
Lever ett liv
Aldrig ensam
Bor i en värld
Aldrig ensam

Du finns i mitt hjärta
Är i mina tankar
Lever med mig i en värld
Där bara vi
Finns…




Fri vers av Sskar
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-11-06 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sskar