Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland sägs de som man bara inte orkar höra just då... i ölets skumm(a) värld!


obetänksam

I min dimmiga verklighet.. surrar ljudet av dina ord... kämpar för att förstå... betydelsen glider undan... ärlighet blir elakhet... tolkade i självförakt.... ger efter för vansinnet...

ilska, besvikelse, sorg.... trötthet...

inte fulla dygnet därifrån, återupprättad, possitiv, fylld av ny tillförsikt och het av tankar om....

de e ju fan vad rörigt det blir av öl...




Fri vers av furien
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

furien
furien