Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dör man inte av

Det dör man inte av
Så varför tveka
De dör man inte av så fortsätt du att leta
Spela spel med själar
Spelar spel med de du vill att alla ska tro att du förtjänar
Det dör man inte av
Konstigt
För jag ser dig
Liggandes i din grav




Fri vers av audrey-kim
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-30 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

audrey-kim

Senast publicerade
Du
Skål
Det dör man inte av
* Se alla