Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Kanske säger jag
Kanske
Om du såg
Om jag sa
När himlen lyser
När månen fryser
Kanske säger jag
Kanske




Fri vers (Prosapoesi) av bokmalen93
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-31 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bokmalen93