Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig dig

Jag kan aldrig få dig
Du blonda ängel
Tyngd av helvetets kval

Armar faller tunga i sidan
Från att ha varit
Hjälplösa utsträckta mot ljuset

Om du var min
Skulle vi störta
Mot jordens brinnande eldar

Jag kan aldrig ha dig
och det sårar mig
mer än nånting annat




Fri vers (Prosapoesi) av bokmalen93
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 20:40



Bookmark and Share


    Nattpoeten
tummen upp
2011-11-09

  PPQ
En text som säkert många kan känna igen sig i
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

bokmalen93