Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Gud är ordningens Gud"


Gud är ordningens Gud

Han kommer att placera

var sak för sig:


agnarna kommer Han att

skilja från vetet, för

att brännas upp


i en eld som aldrig slocknar


och vetet kommer Han att

ta hem till Sig, till Sin

eviga lada


allt enligt Bibelns JESUS:

i enlighet med Hans

undervisning.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 371 gånger
Publicerad 2010-03-31 15:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus talade mer om helvetet än om himlen.
Det vore kärlekslöst av oss kristna att undanhålla sanningen om detta.
Profeten Hesekiel uppmanar de troende att varna dem som inte tror.
2010-04-01

    Sven-Erik Sköld
Läs Jesu tal enligt Matt. 3:12 och Luk. 3:17.
2010-03-31

    ej medlem längre
för att brännas upp ??????????
2010-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld