Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säkert finns mycket mer inom en, men detta var ord som kom imorse i tvättstugan


APRIL

lurig början

gråfärgad nyans efter vägkanten

tjälskador

vattenpölar låter klafs klafs om skorna

bäcken som porlar

övergiven spark

opumpade cykeldäck

allerginysningar

pånyttfödelse

vårtröttheten

ornitologtid

manskörsövning

100401




Fri vers av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 08:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människoandens pånyttfödelse är dock det primära.

Fin spark!
Minns när jag som liten illbatting susade fram på en.
2010-04-01

    ej medlem längre
härlig text som smakar så gott till morgonkaffet :-)
2010-04-01

  anits VIP
Härlig text, och jag tycker mig känna igen
sparken på bilden.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo