Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det nog vara,


Ornitologtid

plogad dansbana framåt

björktrastens vals

bakom björklöv

100401




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo