Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SISTA JAG GÖR

tänk om det här

blir det sista jag gör

det är så jag vill göra det här

hundra procent

som en borr i cement

transformera en stads atmosfär

tuta och kör

för vem vem när du dör

och när körkarlen blir din chaufför

jag kan bli stämplad

som en simpel posör

men det här kan bli det sista jag gör

handsken är kastad

handen satt till min plog

och jag vet att jag aldrig får nog

sen struntar jag blankt i

om du grät eller log

när det brann i din

vårvinterskog

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-01 11:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vad sant vi vet ingenting. Vad som blir det sista vi gör.
Sedan tycker jag om det sista "sen struntar jag blankt i
om du grät eller log när det brann i din vårvinterskog"
Starkt.
2010-04-01

  Måna N. Berger
Superbra! Här brinner lågan het! Satsa, ge allt, det är rätt!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP