" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




ETT FOLK I BRAND

ett folk i brand

ett fosterland

och ännu ett

på himlens strand

de som är redo

tågar in

och äran är

för alltid Din

ett blod som renar

den som tror

det är på nåden

allt beror

om du på Herren

Jesus tror

är du min syster

eller bror

och vandrar du

med Frälsaren

blir slutstationen

himmelen

 

LARZ GUSTAFSSON   090611







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert!
2010-04-02

  Betlehemsstjärnan VIP
På ett sätt vill jag leva så länge som möjligt här, men på ett annat sätt så längtar jag..Vackert präntat/B
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP