Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU STUNDAR NYA TIDER

 

 

jag är på väg

jag kommer nu

det här är bara början

fast hindren

tornar upp sig

liksom draken

mot s:t örjan

så är jag viss

att Han som bor

i mig förblir

Den Störste

och Han har makt

att ordna så

den siste blir

den förste

jag är tillbaka

på Din väg

Du bar mig upp

ur diket

jag är tillbaka

för att dela

budskapet om Riket

Du torkar tårar

plåstrar om

och helar allt

det brutna

det finns så många

tjänare

som blivit

skadeskjutna

nu stundar nya tider

på en jord som

vätts av tårar

där mänskovärdet

ständigt

devalveras

utav dårar

nu ljusnar det

nu lossnar det

det gamla är

förgånget

det som kan krossas

krossa det

ge kraft

åt tigersprånget!

LARZ GUSTAFSSON

090117

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 07:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivna rader..
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP