KROSSA PÅSKFIRANDET!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSSA PÅSKFIRANDET!




DEN SÅ KALLADE LÅNGFREDAGEN

lungor fylls med vårluft

jag njuter av att andas

hälsar er med sång när

den nya dagen randas

syresättning frigjorde

rytmerna och orden

dansar vägen fram när

jag går en stund på jorden

 

inget inplanerat i kalendern

inget schema

det som händer händer

fast jag tragglar samma tema

får en känsla av att

just din skönhet smeks av solen

och att vårimpulsers kittling

leker under kjolen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-02 11:48



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Som barn upplevde man Långfredagen som just Lång o trist, man fick inte träffa kompisar inte spela fotboll. Nu för tiden önskar man att det fanns fler sådana dagar.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP