Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SINNESSLÖ STAD I DEN YTTERSTA TIDEN

sinnesslö stad i

den yttersta tiden

nedsövd och avtrubbad

går individen

vill inte störas av

hårt regn som faller

vill bara höra om

meningslöst skvaller

väder och vind är

på nytt på tapeten

allting är litet på

mikroplaneten

världsalltet ryms ju

i bilder på rutan

storebrors ord

vill man inte bli utan

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-02 11:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så !!
2010-04-04

    ej medlem längre
vackert, fint skrivet!
ler:)
2010-04-02

  rebecca d
nej, det var så sant som det var sagt...
2010-04-02

  Mats Henricson
Formidabelt utformad samhällskritik, du har fångat det sjuka samhället i ett nötskal och med den ultimata elegans som ÄR Ditt Signum ! Bokmärker !
2010-04-02

  stenen/ Yv Ericsson
Verkar trista de där människorna. Bra! dikt alltså.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP