Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan det vara och igår kände jag av pollen, men medicinerna gör nytta efter ett tag denna dag


Allergi tid

plötsligt börjar jag nysa

ögon som rinner

jag snyter

och kliar

och fräser

då förstår jag plötsligt det är pollen
som ger allergi

jag tycker våren ändå är en härlig tid
då allt vaknar opp till nytt liv

men jag önskar ändå att jag från allergi
vore fri

mjölk

nötter

pälsdjur

gräs

pollen

är något jag inte tål

men jag längtar ändå att få följa
trädens olika nyansrika skiftningar under
vårens tid

önskar så jag vore fri från allergi
men inte vårsolens energi
men trots detta provar jag med
ett vårens SKRI

100404






Fri vers av sajo
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo