Mångfacetterat prisma

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfacetterat prisma




RO ILAND

vi ror iland med det här

genom misär och besvär

vi ska gå torrskodda iland

vi satsar allt på ett kort

och sedan slår vi på stort

vi sitter här med trumf på hand

vi njuter av vår seglats

fastän den är en strapats

och gläds åt denna möjlighet

så skönt med omväxling ibland

det är en färd i främlingsland

nästan som tintin i tibet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/4 2010

 

"Äntligen på väg", som Ted Gärdestad sjöng...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 10:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivit
2010-04-04

  mare VIP
Bra ordat..
2010-04-04

  Måna N. Berger
Just så ska det vara! Och vårens ljus bryts i prismats alla regnbågens färger.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP