Nedtecknad på plats. "Let the dream begin..."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nedtecknad på plats. "Let the dream begin..."




SOUNDCHECK GÖTA KÄLLARE

fantomer

från det förflutna

vissa vingar

är kanske brutna

inga hjärtan

är dock förslutna

och ackorden

sitter som gjutna

 

LARZ GUSTAFSSON  3/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-04 10:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter härligt
2010-04-04

  Elaine.S VIP
Wow!! Mycker bra sammanfattat, en liten pärla:
2010-04-04

  mare VIP
Sista raderna låter härligt !!
2010-04-04

  Måna N. Berger
Ja! Stå på!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP